Tapiokastivelse

Tapiokastivelse

Nærende rod til rødderne

Vi elsker at lære nyt om kemi! Fremskridt inden for grøn kemi betyder, at vi konstant opdager nye ingredienser fra naturen, som vi kan udnytte i vores rene, naturlige og økologiske produkter. Tapiokastivelse er en af disse nye ingredienser. Du kender det måske allerede fra buddinger, tærter og visse drikkevarer, så du vil garanteret også elske det til dit hår. 

Tapiokastivelse stammer fra kassavaroden, en plante, der er hjemmehørende i Brasilien. Det bruges ofte som fortykningsmiddel og viskositetsforbedrer og er et grønt alternativ til talkum. Ligesom talkum reducerer tapiokastivelse den tunge og ofte fedtede fornemmelse ved olier, estere og voksarter. Det er ideelt til at absorbere olie ved roden og holde hovedbunden naturligt frisk. Faktisk kan tapiokastivelse absorbere mere olie end talkum. Det er grunden til, at det er en vigtig ingrediens i vores nye Refresh Dry Shampoo!

Du kan finde tapiokastivelse i vores:

Refresh Dry Shampoo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. De obligatoriske felter er markeret med *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine data behandles.

Kærlighedshistorierne fortsætter:

Hvad er der i din shampoo?

Er din sulfatfri shampoo virkelig sulfatfri?

Hvad laver plastik harpiks, voks og silikoner i min shampoo og balsam?